Om oss

Vår drivkraft

Vi ønsker at alle kvinner får en trygg og god fødselsopplevelse.

Med våre kurs vil vi forberede deg slik at du blir trygg og klar for en god fødsel. Vi vet at gjennom kunnskap om fødselsprosessen, og verktøyene yoga og hypnobirthing gir deg, vil du ha nøkkelen til å få den beste fødselsopplevelsen for deg. Vi formidler vårt budskap på en personlig og uformell måte.

Det er forsket mye på fødsel og pust. Yoga er et verktøy for å akseptere situasjonen, være til stede i din egen kropp, og puste kroppen trygg og rolig. Stole på urkraften i kvinnekroppen. Teknikkene i hypnobirthing bygger også på samme prinsipper, og du får enkle og konkrete tips for å holde roen. Dette ønsker vi å dele med dere.

Det å ha kunnskap om prosessen gir trygghet, trygghet skaper gode forhold for en myk og rolig fødsel for mor og barn.

Det handler om deg og din fødsel.

Vibeke Lugg (Yogalærer og hypnobirth instruktør)

Jeg er utdannet yogalærer, (E-RYT500 – ACEP) underviser yoga for gravide, og mor og babyyoga. Jeg har over 20 års erfaring med både styrketrening, kondisjon, pilates og yoga.

Vibeke har sin gravide og barselyoga utdannelse fra The dolphine method og Jennifer More. Alle utdannelsene er registrert i Yoga Alliance.

Er også utdannet Hypnobirthing childbirth educator, fra Mongan method. Mer informasjon på min nettside, ønsker du eget privat opplegg er det bare å ta kontakt. www.hypnobirthingnorge.no

Jeg har jobbet 23 år i treningsbransjen, og vært daglig leder på et yogastudio i Oslo. Jeg har i mange år holdt kurs for gravide og mor og baby. Jeg brenner for trening før og etter fødsel. Yoga kan hjelpe deg i alle faser av livet.

Jeg er gift, har 4 barn og 1 barnebarn.

Vibeke Lugg

Mariella Clausen (Jordmor)

Jeg var ferdig med jordmorutdannelsen i 2005. Det meste av min jordmor erfaring har jeg fra føde-/barselavdeling. 

Nå jobber jeg som jordmor på helsestasjon. Jeg følger de gravide i svangerskapet, forbereder til fødsel og amming, hold mange fødselsforberedende kurs. Jeg går på hjemmebesøk etter fødsel, hjelper med amming og har etterkontroll.

Jeg er opptatt av at du som er gravid er godt forberedt til fødsel for å få en best mulig fødselsopplevelse.

Jeg har mann og 3 barn.

Mariella - Jordmor

Marlene Fritch Kielland

Marlene er Klinisk ernæringsfysiolog og har selv 2 små barn. Hun er opptatt av å gjøre ting enkelt og forståelig. I våre kurs forteller Marlene deg om hva du bør spise mer av før, under og etter svangerskap, og hvorfor. Ønsker du personlig oppfølging av Marlene under svangerskapet kan du ta kontakt. Hun hjelper deg med kostholdet uansett hva som er din utfordring.

Marlene er gift og har to barn.

Marlene Fritch Kielland