Hvem er vi?

Vår drivkraft

Vi ønsker at alle kvinner får en trygg og god fødselsopplevelse.

Med våre kurs vil vi forberede deg slik at du blir trygg og klar for en god fødsel. Vi vet at gjennom kunnskap om fødselsprosessen, og verktøyene yoga og hypnobirthing gir deg, vil du ha nøkkelen til å få den beste fødselsopplevelsen for deg. Vi formidler vårt budskap på en personlig og uformell måte.

Det er forsket mye på fødsel og pust. Yoga er et verktøy for å akseptere situasjonen, være til stede i din egen kropp, og puste kroppen trygg og rolig. Stole på urkraften i kvinnekroppen. Teknikkene i hypnobirthing bygger også på samme prinsipper, og du får enkle og konkrete tips for å holde roen. Det er viktig å forberede seg til fødsel.

Det å ha kunnskap om prosessen gir trygghet, trygghet skaper gode forhold for en myk og rolig fødsel for mor og barn. Vi inkluderer partner i våre kurs så hen får trygghet til å støtte deg under prosessen.

Det handler om deg og din fødsel.

Vibeke Lugg (yogalærer og hypnobirth-instruktør)

Vibeke er utdannet yogalærer, (E-RYT500 – ACEP) og underviser yoga for gravide samt mor- og babyyoga. Hun har over 20 års erfaring med både styrketrening, kondisjon, pilates og yoga, og har vært daglig leder på et yogastudio i Oslo. Vibeke brenner for trening før og etter fødsel. Yoga kan hjelpe deg i alle faser av livet.

Vibeke har sin gravide- og barselyoga utdannelse fra The dolphine method og Jennifer More. Alle utdannelsene er registrert i Yoga Alliance.

I tillegg er Vibeke utdannet Hypnobirthing childbirth educator fra Mongan method. Ønsker du et privat opplegg er det bare å ta kontakt med Vibeke på hennes hjemmeside for hyponobirthing: www.hypnobirthingnorge.no

Vibeke er gift, har fire barn og to barnebarn.

Vibeke Lugg

Mariella Clausen (jordmor)

Mariella var ferdig med jordmorutdannelsen i 2005. Det meste av hennes jordmorerfaring har hun fra føde-/barselavdeling. 

Nå jobber Mariella som jordmor på helsestasjon. Der følger hun opp de gravide i svangerskapet, forbereder til fødsel og amming, og holder mange fødselsforberedende kurs. Etter fødsel går hun på hjemmebesøk, hjelper med amming og har etterkontroll.

Mariella er opptatt av at du som er gravid er godt forberedt til fødsel for å få en best mulig fødselsopplevelse.

Mariella er gift og har tre barn.

Mariella - Jordmor

Marlene Fritsch Kielland (klinisk ernæringsfysiolog)

Marlene har master i klinisk ernæring fra universitetet i Oslo. Hun er opptatt av å gjøre ting enkelt og forståelig. I våre kurs forteller Marlene deg om hva du bør spise mer av før, under og etter svangerskapet, og hvorfor. Ønsker du personlig oppfølging av Marlene underveis i svangerskapet kan du ta kontakt. Hun hjelper deg med kostholdet uansett hva som er din utfordring.

Marlene er gift og har to små barn.

Marlene Fritch Kielland